Vekst Melhus AS har produksjon og foretningsdrift innen flere områder. Vi har fått et renommé blant våre kunder for god kvalitet, noe vi som bedrift er meget stolte av. Vi har fokus på kontinuerlig forbedring og fornying av vår produksjon.

Se våre produkter

Vår produksjon

Du finner informasjon om våre produkter ved å velge mellom kategoriene i menyen. Ta gjerne kontakt e-post, telefon eller stikk innom for en prat om du har spørsmål. Vi har også et utstillingslokale der du kan ta et utvalg av våre produkter i øyesyn.

 

Vekst Melhus AS er også på Facebook, finn.no og Instagram. Vi setter pris på tilbakemelding fra deg som kunde om hvordan du opplever møtet med oss.

Om bedriften

Produkter

Kontakt

Jubileumskonsert 

Vi feiret oss selv 20. november 2019 og inviterte gjester til en fantastisk jubileumskonsert med mange profilerte artister. I tillegg hadde vi julemarked og kunstutstilling. Dagen ble over all forventning og innsatsen til våre ansatte kunne vi ikke være mer stolte av. 

Her var det full Rock'n Roll!